Zagrebačka avenija 108 (Konzum Špansko), 1. kat, Zagreb
+385 1 388 4915
zanos@zanos.hr

O Nama

Zaštitno nadzorni sustav d.o.o.

ZANOS  d.o.o Zaštitno nadzorni sustav je tvrtka čiji se djelatnici bave poslovima zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša te tehničkim ispitivanjima. Za navedene poslove posjedujemo ovlaštenja nadležnih institucija i stručne, kvalitetne te iskusne i ovlaštene djelatnike.
Rado ćemo za potrebe zainteresiranih tvrtki za suradnju prezentirati sve prednosti suradnje i rada s nama iz ZANOS-a.
Trebate li bilo kakav savjet ili pomoć vezano za cijelu paletu outsourcing usluga vezanih za podučja djelovanja različitih inspekcija (zaštite na radu, zaštite od požara, vodopravne inspekcije, sanitarne inspekcije, ... ...) obratite nam se s povjerenjem kako bismo Vam olakšali Vaše poslovanje i kako biste se posvetili svojim glavnim poslovima i djelatnostima.
Ostalo je naša briga.

U stanju smo Vam ponuditi rješenja koja su u skladu s vrijedećim zakonskim okvirima a ostvaruju bitne uštede u svakoj tvrtki koja s nama posluje.
Dopustite nam prezentaciju mogućih novih modela poslovanja i suradnje s daljnjim uštedama u Vašem poslovanju a našim djelovanjem ih možete ostvariti.
Angažirajte profesionalce koji će sa zanosom obaviti svaki dodijeljen zadatak tako da i Vi naš klijent budete u ZANOS-u!
Naši klijenti su rasprostranjeni diljem Lijepe naše (RH) te smo u stanju obaviti poslove za Vas ma gdje Vi bili i to brzo i efikasno.

Prevedi »